Honda Civic Forums banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hoping (praying) someone has had this issue before and knows the answer as I've currently taken this reoccurring issue to 4 garages (one honda direct) and had no luck at all! Car seems to periodically flash up these 4 lights whilst driving and sends car into limp mode, no issues with driving, doesn't sound rough etc.

When I pull over turn the car off and on again it seems to still have the lights but car if now out of limp mode, again driving perfectly fine. I've so far had one garage say it was a fuel pressure sensor gone bad, had it replaced and still came back. I've had another garage look at it twice and thought it may have been a alternator issue but on closer inspection wasn't sure so sent me to honda. Lights had turned off themselves and took it to honda where they said they couldn't see any fault codes as they had gone (surely they are stored?) And said my battery was bad so paid £160 to get this replaced but again had come back again, after driving with it on it turned itself off so thought I'd see how long it would last before it came back. Since had 2 new front tyres and the lights have come back 2 times, the first time I tried to initialise the deflation warning system and it work, but is now stuck the second time and won't allow me to reset it!

Has anyone had these issues before? Driving me mad having to spend some much time and money getting this sorted and even 2 trips to honda and they can't diagnose it!

Apologies for the long post but would appreciate any help! 😃😃😃
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hi there

I have same problem
I bought honda civic 2012 week ago and now I have the same flushing lights like you
I replaced all tyres for new but didn't help
If you find out what cause the problem please let me know I will be very thankful to you
Are you able to manually initialise the tyre pressure at all? I managed to once and it turned off everything, if you keep driving with the lights they eventually turn off so I believe it's either a knackered ABS sensor (I believe these do your tyre pressure too) or apparently on early 2012 models there's an ECU update where it basically increases the parameters of the tyre deflation warning by 300% as they're too sensitive from factory apparently, I'm taken mine to a tyre/tracking etc specialist tomorrow where they're gonna test the theory for me
 
1 - 2 of 2 Posts
Top